Kirsten Hillebrand 1ART TOUR LEEUWARDEN 2018

Expositie Post Plaza Hotel

Tweebaksmarkt 25-27, 8911 KW Leeuwarden
Alle dagen van de week te bezoeken van 10.00 uur tot 22.00 uur.

In het kader van Art Tour Leeuwarden 2018 organiseren LF2018 en Art Connection een expositieroute in en rond het centrum van Leeuwarden met in totaal 19 binnen- en buitenlocaties waarvoor voornamelijk Friese kunstenaars werk gemaakt hebben rond thema’s. Alle exposities vormen een deel van de expositieroute die lopend, per fiets of auto alle makkelijk bereikbaar zijn. Alle informatie (routekaart en informatie over de expositie en de kunstenaar) is zowel te vinden op www.artconnectionexpo.nl bij ART TOUR LEEUWARDEN 2018, bij het VVV en het Infocentrum 2018 en op de locatie zelf.

Deze derde periode - 11 juli t/m 2 oktober - staat in het teken van “WATER”

In het kader van LF2018 exposeert Kirsten Hillebrand in Post Plaza Hotel te Leeuwarden.

Kirsten Hillebrand: “Mijn stijl is expressief en kleurrijk. Ik hou er van om te experimenteren met kleurencombinaties en word vrolijk van tegenstrijdigheden in een schilderij. Mijn inspiratie haal ik gewoon uit het dagelijkse leven. De wereld om me heen is mooi genoeg. Stadsgezichten, dieren, natuur, mensen, ik vertaal ze allemaal op mijn eigen manier op het doek. Voor deze expositie, met het thema water, heb ik gekozen de elf steden van Friesland te schilderen. Met veel plezier heb ik onderzoek gedaan naar de mooiste plaatjes in de karakteristieke straten om deze uiteindelijk op doek te vereeuwigen.

De expositie, die in samenwerking met Art Connection tot stand kwam is alle dagen van de week te bezoeken van 10.00 uur tot 22.00 uur en duurt nog tot en met 2 oktober. Naast de schilderijen van Kirsten Hillebrand zijn ook de objecten van Ron Posthuma nog tot en met 2 oktober te zien.

Kirsten Hillebrand 2   Kirsten Hillebrand 3