Maartje Schuurmans 3 luik AART TOUR LEEUWARDEN 2018

Expositie in Drink- en eetlokaal Proefverlof in de Blokhuispoort

Blokhuisplein 40, 8911LJ Leeuwarden
Proefverlof: alle dagen geopend van 11.00 uur tot 22.00 uur.

In het kader van Art Tour Leeuwarden 2018 organiseren LF2018 en Art Connection een expositieroute in en rond het centrum van Leeuwarden met in totaal 19 binnen- en buitenlocaties waarvoor voornamelijk Friese kunstenaars werk gemaakt hebben rond thema’s. Alle exposities vormen een deel van de expositieroute die lopend, per fiets of auto alle makkelijk bereikbaar zijn. Alle informatie (routekaart en informatie over de expositie en de kunstenaar) is zowel te vinden op www.artconnectionexpo.nl bij ART TOUR LEEUWARDEN 2018, bij het VVV en het Infocentrum 2018 en op de locatie zelf.

Deze derde periode - 11 juli t/m 2 oktober - staat in het teken van “WATER”

In het kader van LF2018 exposeren Maartje Schuurmans en Daan Parmentier in Drink- en eetlokaal Proefverlof te Leeuwarden.

Maartje Schuurmans: “Mijn zeer gevarieerde werk wordt steeds gedurfder, kleurrijker en het figuratieve wisselt vaak met het abstracte werk. Het thema: “water” past dan ook in vele opzichten, letterlijk en figuurlijk bij mijn werk. Inspiratie krijg ik dan ook met name door zee, strand en zeilen. Mijn liefde voor Fryslân blijft dan ook altijd in mijn werk doorschemeren.”

Daan Parmentier: “In mijn objecten gebruik ik vaak verschillende vormen en materialen. Altijd op zoek naar de juiste vorm om spanning, angst en overwinning gestalte te geven.. Metalen buizen reikend naar de hemel. Vaak symboliseer ik zaken in abstracte vormen die harmonie en vrede oproepen”. Meer informatie: www.tuinbeelden-modern.nl

De expositie, die in samenwerking met Art Connection tot stand kwam duurt nog tot en met 2 oktober.

Daan Parmentier eerlijk4  Daan Parmentier bewustzijn2       Maartje Schuurmans skûtsjesilen