VOOR HET BEDRIJF

Heeft u een organisatie waar sfeer, kleur en exposities een verrijking van het bedrijf kunnen zijn dan is het cultuurbureau Art Connection de meest geschikte partner voor u.

Interieur Hampshire Eden Oranje HotelAl 37 jaar verzorgen wij kunst (exposities) in bedrijven.
Veel van onze cliënten zijn zorgcentra. Naast de vele gevarieerde bij het centrum passende exposities,proberen wij ook de mensen binnen het centrum en de wereld daarbuiten middels o.a. een tentoonstelling zoveel mogelijk met elkaar in contact te brengen. 

Ook zijn veel van de betere hotels, conferentiecentra, bibliotheken en multifunctionele centra bij ons aangesloten. Art Connection zorgt er altijd voor dat de exposities passen binnen de sfeer van het bedrijf. Heeft dit alles uw belangstelling gewekt dan kunt u contact opnemen en komen wij graag langs om naar uw wensen te luisteren en een passend programma te realiseren.


VOOR DE KUNSTENAAR

Bent u een professioneel werkende kunstenaar en wilt u uw werk aan een breed publiek tonen en verkopen dan is cultuurbureau Art Connection de organisatie die u daarbij kan helpen.

Wij verzorgen exposities in bedrijven, bibliotheken, hotels en zorgcentra en verzorgen de gehele tentoonstelling (pers, posters, prijslijsten, verkoop). 

Door onze 37-jarige ervaring hebben wij goede contacten met potentiële klanten, kunstorganisaties, bedrijven, pers en sponsoren. Ook bieden wij u een podium voor workshops, cursussen en andere culturele projecten.

Wanneer u zich aanmeldt volgt altijd een atelierbezoek en kijken we alleen naar de kwaliteit en niet naar de vooropleiding.
Mocht het werk geschikt zijn voor een expositie dan kunt u zich kosteloos inschrijven en krijgt u binnen 6 maanden een aanbod voor een expositie. Tijd en plaats van de expositie wordt altijd in overleg bepaald.

VOOR DE MUSICI

Vanaf 2013 organiseert Art Connection al concerten voor een breed publiek.
De eerste jaren waren het voornamelijk klassieke concerten maar de laatste jaren is er ook meer aandacht voor de wat lichtere muziek.
De concerten vinden tweemaal per maand plaats in afwisselend  De Kanselarij als het WestCord WTC Hotel te Leeuwarden.
Heeft u belangstelling om op te treden of een concert bij te wonen kijkt u dan even bij het hoofdstuk concerten. Ook kunt u de maandelijkse nieuwsbrieven ontvangen.

VOOR IEDEREEN 

Interieur Friesmatate  - GrouGeniet u van kunst ? Wilt u zelf eens actief met kunst bezig gaan ? Bij Art Connection kunt u op zoek naar uw geliefde schilderij, foto of object. Tevens bieden wij voor iedereen de geschikte kunstcursus of workshop of hulp bij het zoeken naar atelierruimte. Alle kunstenaars zijn persoonlijk geselecteerd en Art Connection garandeert dan ook kwaliteit.