UITNODIGING Kunst- en cultuurfestival ART LEEUWARDEN

      Poster WestCord WTC Hotel 2024                               

ZATERDAG EN ZONDAG 17 en 18 FEBRUARI

Van 12.00 tot 17.00 uur

in  de lobby van het WESTCORD WTC HOTEL Leeuwarden


In de heerlijk verwarmde lobby van het WestCord WTC Hotel in Leeuwarden nu geen concert maar staat de Wintereditie van de Art Connection Art Leeuwarden in de startblokken om een heel weekend, zaterdag en zondag 17 en 18 februari, kunst en cultuur te voelen, te snuiven en wie weet met een mooi kunstwerk naar huis te gaan. Meer dan een gewone kunstmarkt want naast allerlei vormen van kunst zijn er ook beide dagen kleine concerten (13.30 – 14.30 – 15.30 uur) door het duo Anna en Fardou. Zij vormen samen het duo “biologisch afbreekbaar”. Zij spelen Nederlandstalige liedjes en zingen over hoe zij zichzelf navigeren door luide emoties en een hectische wereld.
Op de uitgebreide kunstmarkt is kunst te zien van realistisch tot abstract, van aquarel tot olieverf en sieraden en objecten. Voor iedereen is er kunst te bekijken en voor een aantrekkelijke prijs te kopen. Op zondag 18 februari is ook portretschetser Hetty Combs aanwezig die in 10 minuten zowel kinderen als volwassenen prachtig op papier kan zetten.

In het restaurant beneden is gelegenheid voor een drankje of in de bar op de 11e verdieping, waar u ook kunt genieten van een heerlijk panoramisch drankje met zicht over de skyline van Leeuwarden. Graag tot zaterdag of zondag 17 en 18 februari.

Het cultuurfeest is op zaterdag en zondag 17 en 18 februari open van 12.00 tot 17.00 uur.

Toegang : gratis.

Als u iets wilt kopen van een kunstenaar dan kunt u bij veel kunstenaars pinnen maar er is ook een pin automaat in de lobby aanwezig.
Adres
: WestCord WTC Hotel, Heliconweg 52, 8914 AT Leeuwarden.
Gratis parkeren in de vakken B2 en B3, richting het kanaal.

06-52473558  - 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  - www.artconnectionexpo.nl