UITNODIGING
CONCERT ORQUESTA ASTOR

                                    

ZONDAG  16 april 15.00 uur in het WESTCORD WTC HOTEL Leeuwarden

Orquesta Astor

Hoogtepunten bewaren we voor het laatst met ORQUESTA ASTOR. Het 10 koppige ensemble Astor, onder leiding van Bob Driessen, sluit het concertseizoen 2022-2023 af met tangomuziek van de Argentijnse componist
Astor Piazzolla. De muziek van de Argentijnse componist en bandoneonspeler Piazzolla (1921-1992) is uniek: door tangomuziek te verbinden met klassieke muziek en jazz schiep hij de Tango Nuevo. Zijn muziek is speciaal voor dit ensemble gearrangeerd door Bob Driessen. De flamboyante diva Lucia Bazzano zingt daarbij de sterren van de hemel. Haar muzikale inbreng en haar Italiaanse temperament zorgen ervoor dat de luisteraar wordt meegenomen in een zinderende ervaring.

De muziek van Piazzolla werd in zijn geboorteland Argentinië niet gewaardeerd, pas toen hij internationaal succes kreeg (ook in Nederland) werd hij daar met open armen ontvangen. Hij heeft meer dan 1000 werken geschreven. Orquesta Astor speelt o.a. twee van zijn bekendste stukken: Libertango en Oblivion.

Entree: Wij hebben geen kaartverkoop. Het concert is vrij toegankelijk.
Om de kosten van het concert toch nog te kunnen dragen vragen wij, via een collecte een bijdrage (adviesprijs €10 maar uiteraard op vrijwillige basis). Pinnen is mogelijk.

Adres: Westcord WTC Hotel, Heliconweg 52, 8914 AT Leeuwarden. Gratis parkeren in vakken B2 en B3 (tussen het hotel
en het kanaal).

Welkom en graag tot zondag 16 april.