UITNODIGING CONCERT


‘LA VIE EN ROSE’

ZONDAG  2 april  14.00 ! uur in De Kanselarij te Leeuwarden

Een heerlijke middag: muzikaal , cultureel en culinair genieten van het Franse leven met chansons en accordeon-muziek. Gezina van der Zwaag (chansons) met Paul Horjus (piano), Tim de Vries (accordeon), Thea Landman (kunst) en Amarins Woltring (klassiek Franse patisserie).

Gezina vd Zwaag en Paul Horjus     Tim de Vries

13.30 – 17.00 uur: Kunst van Thea Landman in de kelder (het vroegere Bachcafé) van de Kanselarij.
Thea: “Ik heb respect en oog voor de natuur en bewust van haar wonderen. Ik laat me daardoor inspireren door vormen, kleuren en composities”. (www.thealandman.com)

14.00 uur: Concert van Gezina van der Zwaag met Franse chansons o.b.v. Paul Horjus op piano.
In de Kanselarij staat het Franse chanson centraal, van o.a. Jacques Brel, Kurt Weill en Edith Piaf. Paul en Gezina slaan
ook bruggen naar andere talen en stijlen; dit werd in de hoogtijdagen van het Franse chanson ook volop gedaan.
De chansons worden afgewisseld met bekende en minder bekende Franse melodieën op de accordeon dooraccordeonist Tim de Vries.

In de pauze van het concert kunt u naast de expositie van Thea Landman, de drankjes in het café ook bijzonder genieten van de speciaal voor deze middag door Amarins Woltring bereide Franse patisserie zoals de klassieke schelpvormige ‘Madeleines’ en de ‘Financiers’.
Na afloop van de middag kunt u nagenieten in het café in de Kanselarij èn kunt u gebruik maken van de speciale aanbieding van het nabijgelegen Post Plaza Hotel met een speciaal voor u bereid diner. Wel reserveren met vermelding van : 3 gangen menu “La France! en eventuele dieetwensen. ( €39,50 p.p. exclusief bijgerechten en drinken. Menu: starter: Machedoux, Hoofdgerecht: gestoomde Skrei en nagerecht: Crème Brûleé.  058-2159317 -  https://www.post-plaza.nl/restaurant - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..)

Entree
: Wij hebben geen kaartverkoop.
Om de kosten van het concert toch nog te kunnen dragen vragen wij, via een collecte een bijdrage (adviesprijs €10 maar uiteraard op vrijwillige basis). Pinnen is mogelijk.

Adres: De Kanselarij, Turfmarkt 11, 8911 KS  Leeuwarden.

Welkom en graag tot zondag 2 april.