Blue Gate

Na het in alle opzichten zeer geslaagde kunst- en cultuurweekend op 18 en 19 februari nu weer alle ogen gericht op het volgende concert op zondagmiddag 12 maart, 15.00 uur in het WestCord WTC Hotel.

Ook nu weer een heel bijzonder concert dit keer met het BLUE GATE kwintet met gastzangeres HELEEN WAGEMANS.
Deze middag zal in het teken staan van Blues, Latin en Swingmuziek. Het Blue Gate kwintet haalt haar inspiratiebronnen o.a. van
Miles Davis, George Gershwin, Van Marrisson en Herbie Hancock. De thema’s vaak songs, vormen de basis voor de improvisaties door tenorsaxofoon, trompet, gitaar, bas en drums.
(www.bluegatejazz.nl )

Door fysieke omstandigheden kan het in het jaarprogramma opgenomen optreden van Martin Adolfsen helaas niet doorgaan.

Oesje Zegel

Voorafgaand aan het concert zal de bekende kunstenaar DOUWE ELIAS een boeiend verhaal vertellen over de huidige expositie van OESJE ZEGEL welke te bezichtigen is tot 4 april in de lobby van het WestCord WTC Hotel (14.00 uur).Ed Schweigmann IMG 20230115 WA0000

Ook de expositie van ED SCHWEIGMANN met objecten in de lobby van het hotel kunt u nog bezoeken tot midden april.

 

 

 

 


Entree
: Wij hebben geen kaartverkoop. Zowel het expositieverhaal als het concert zijn vrij toegankelijk.
Om de kosten van het concert toch nog te kunnen dragen vragen wij, via een collecte een bijdrage (adviesprijs €10 maar uiteraard op vrijwillige basis). Pinnen is mogelijk.
De organisatie is in samenwerking met Art Connection.

Adres: Westcord WTC Hotel, Heliconweg 52, 8914 AT Leeuwarden. Gratis parkeren in vakken B2 en B3 (tussen het hotel en het kanaal).

Wij hopen u zondagmiddag 12 maart weer te ontmoeten.

Art Connection
Ed en Wilma van Dijk