SarahStephan 4
Op zondag 27 november j.l. werd het publiek getracteerd op een bijzonder Nederlandstalig concert verzorgd door Sarah Sötemann en Stephan Phillip Janssen. Met hun mooie en vaak grappige teksten hebben ze het publiek een gezellige middag bezorgd.


Het was het tweede Art Connectionconcert van dit seizoen en deze keer in de aloude sfeerrijke Kanselarij. Dit stond geheel in het teken van het Nederlandse lied met twee Friese prijswinnaars:  Sarah Sötemann en Stephan Phillip Janssen. Beiden een geheel frisse wind in het Nederlandse liedrepertoire.
Ze wonnen allebei prijzen voor hun songwriters-schap. Sötemann Beste Singer-songwriter van Friese bodem en Janssen de Kleine Prijs van Friesland. Janssen schrijft crossover nummers van hiphop tot klassieke tranentrekkers. Sötemann schrijft vooral Nederlandstalig. Haar muzikale achtergrond zit in het theaterlied wat duidelijk hoorbaar is in haar teksten die het midden houden tussen vrolijk cynisme en poëtische ontroering. Janssens fluwelen stem en groofy spel zijn een verrassende combinatie en Sötemann haar talige vindingen en humor weten altijd te raken. Naast hun muziek hebben ze nu ook een klein theater “Podium Zwaluw” waar ze maandelijks een Open Podium organiseren.

SarahStephan 5   SarahStephan 3   SarahStephan 6