UITNODIGING OPENINGSCONCERT


THE ROARING TWENTIES EXPERIENCE

                                    

ZONDAG  6 november 15.00 uur in  het WESTCORD WTC HOTEL Leeuwarden

The Roaring Twenties ExperienceWij zijn blij dat de opening van het concertseizoen 2022-2023 verzorgd wordt door de “Roaring Twenties Experience”. Een toporkest met 18 musici met een repertoire waarin de instrumentale en vocale jazz uit de jaren twintig tussen de beide wereldoorlogen de bezoekers een onvergetelijke middag zal bezorgen met muziek van o.a. Duke Ellington en Irving Berlin. Ook twee vocalisten krijgen alle ruimte om nostalgie en romantiek van het uitgaansleven van die jaren te laten versmelten. Ook zijn dansparen van dansschool Saco Velt paraat om de sfeer van die jaren nog aantrekkelijker te maken. Uiteraard is meedansen altijd mogelijk. Mede omdat bezoekers aan tafeltjes zitten en hun drankje kunnen doen is een aantrekkelijke sfeer gegarandeerd. Door de verwachte drukte is op tijd komen wenselijk.

13.30 uur:  Presentatie en start expositie Jogchum Veenstra in de lobby van het WestCord WTC Hotel.
Hij vertelt over zijn dromerige landschappen en zijn abstract expressionistisch werk. Jeugdherinneringen aan het Friese platteland en zijn kunstminnende opa vormen de basis van zijn huidige werk. Hij maakt landschappen waarin de kijker kan verdwalen en telkens weer iets nieuws kan ontdekken.
15.00 uur:  Concert “The Roaring Twenties Experience”.

Entree: Wij hebben geen kaartverkoop. Het concert is vrij toegankelijk. Wel vragen wij op vrijwillige basis een bijdrage via collecte na afloop. Pinnen is mogelijk.

Adres: Westcord WTC Hotel, Heliconweg 52, 8914 AT Leeuwarden. Gratis parkeren in B2 en B3.
Welkom en graag tot zondag 6 november.