Beste concertvrienden,

Dat niet alleen artiesten, maar ook culturele organisaties creatief moeten zijn, blijkt zeker de laatste weken maar eens weer.
Door corona gerelateerde zaken binnen Vocaal Ensemble Collage - Kerstconcert - en het Fries Kamer Orkest  - Nieuwjaarsconcert - kunnen deze geplande optreden helaas niet doorgaan en worden verplaatst naar een latere datum. 
Voor het Nieuwjaarsconcert  op 2 januari wordt nog een alternatief gezocht maar het Kerstconcert  van zondag 19 december in het WestCord WTC Hotel gaat gewoon door.  Door de nieuwe samenwerking tussen Bob de Boer (huiskamertheater De Wier Koarnjum) en Art Connection hebben we toch een fantastisch concert kunnen realiseren: een “klassiek” gitaarconcert door Jan Bartlema begeleid door pianist Rudi Kaldenberg (zie bijlage). De lovende recensies in diverse bladen beloven ook voor deze middag een kerstsfeer met oorstrelende muziek.

De entree is vrij toegankelijk met inachtneming van de QR code en na afloop collecte.
Parkeren is gratis in de vakken B2 en B3 naast het WestCord WTC Hotel bij het kanaal.
Gezondheid, sfeer en veiligheid voor iedereen is voor ons belangrijk en dus niet in rijen bij elkaar maar gewoon gezellig aan tafeltjes met ruime afstand indien nodig.