Beste concertvrienden,

De concerten kunnen gelukkig veilig, verantwoord en mede door u, gezellig doorgaan. Wel moeten we door de steeds veranderende omstandigheden het programma af en toe aanpassen.
Jammer is het dat het geplande concert van zondag 28 november van Eddie Mulder en Rosita da Lima in de Kanselarij NIET door kan gaan.
Blij en opgetogen zijn we daarin tegen dat het Kerstconcert van Vocaal ensemble Collage, met begeleiding van Wiebe Kaspers, op zondag 19 december om 15.00 uur WEL door kan gaan. Omdat we in de Kanselarij door de huidige coronamaatregelen niet meer dan 100 gasten kunnen ontvangen verhuizen we dit Kerstconcert dan ook naar de veel ruimere lobby van het WestCord WTC Hotel te Leeuwarden.
De vele positieve reacties, na het pianoconcert van zondag jl. in het WestCord WTC Hotel hebben ons dan ook gesterkt in het idee dat als er veel bezoekers worden verwacht het in het WestCord WTC Hotel beter en veiliger kan. Hier kunnen we gewoon aan tafeltjes zitten, gezellig wat drinken en indien wenselijk gemakkelijk de 1,5 meter regel naleven. 

Daarom welkom op zondag 19 december om 15.00 in het WestCord WTC Hotel.
Vrij parkeren in de vakken B2 en B3 (bij het kanaal).
Rond 5 december krijgt u nog een uitnodiging voor dit concert.