Westerholm foto 1Een romantische middag met het duo Wine and Roses bestaande uit zangeres Karin Kist en pianist Dick Schuur.
Sfeervolle popsongs uit voornamelijk de jaren 70 en 80, afgewisseld met een aantal Franse chansons, een vleugje Italiaans en Spaans en uiteraard het betere Nederlandse lied. Kortom een afwisselend programma. De afgelopen maanden hebben zij bij diverse gelegenheden gespeeld; koffieconcerten, een zomerconcert bij het Karmelklooster te Drachten en een aantal optredens in Duitsland. Op het repertoire staan o.a. You’ve got a friend, I don’t know how to love him en Mag ik dan bij jou. Om een indruk te krijgen kunt u alvast een kijkje nemen op hun website www.wine-and-roses.nl

Omdat we de komende maanden te gast zijn in De Kanselarij (Turfmarkt 11) organiseren we deze eerste keer een speciale rondleiding in het gebouw uit de 16e eeuw. De rondleiding, o.l.v. huismeester Marcel Severein, start om 14.30 uur en duurt ongeveer een uur.
Voor de rondleiding van maximaal 20 personen kunt u zich opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van ‘rondleiding’.
Dit concert en de rondleiding in De Kanselarij zijn vrij toegankelijk.
U bent van harte welkom.