poster kunstmarkt juli 2024Eenmaal per jaar verandert het plein voor het Fries Museum in een waar centrum waar kunst, cultuur, muziek en publiek elkaar ontmoeten.
Zaterdag 6 juli vindt voor het Fries Museum, op het Zaailand in Leeuwarden, de grootste en gezelligste kunstmarkt van Fryslân plaats met het record aantal van bijna 80 deelnemende kunstenaars, muziek in Thus (Fries Museum) en de gezelligheid van de omliggende terrassen. Veel bezoekers van deze markt, ART Leeuwarden, grijpen dan ook deze dag aan om kunst voor thuis te bemachtigen. Voor kunstenaar en bezoeker een fantastische dag om elkaar te ontmoeten. Vrijwel alle vormen van kunst zijn op ART Leeuwarden vertegenwoordigd waardoor het bezoeken van deze markt al een feest waard is. Mede door de, alleen voor deze dag, aantrekkelijke prijzen.
Bijzonder is ook de muzikale begeleiding door het duo “Biologisch afbreekbaar” met prikkelende Nederlandstalige liedjes. Ze zingen over hoe ze zichzelf proberen te navigeren door emoties in een hectische wereld. Het optreden vindt elk uur plaats in of bij (afhankelijk van het weer) het terras van Thus en het Fries Museum.
De markt ART Leeuwarden is zaterdag 6 juli op het Zaailand in Leeuwarden tussen 11.00 en 17.00 uur.

Een heerlijke middag genieten van kunst, cultuur en muziek tussen alle gezelligheid van de vele terrassen op het plein.