Poster kunstmarkt WTC febr.23ZATERDAG 18 EN ZONDAG 19 FEBRUARI 

EEN GROOT KUNST- EN CULTUURFESTIVAL

IN DE LOBBY VAN HET WESTCORD WTC HOTEL 

TE LEEUWARDEN.

BEIDE DAGEN TUSSEN 12.00 TOT 17.00 UUR

 

VRIJ ENTREE !

Heliconweg 52, 8914 AT Leeuwarden

Een heel weekend cultuursnuiven bij ART LEEUWARDEN – De Wintereditie -  in het WestCord WTC Hotel te Leeuwarden op 18 en 19 februari.

Na het grote succes van de kunstmarkt op het Zaailand afgelopen zomer en Art Vijversburg in Tytsjerk in september jl. nu een fantastische uitgebreide kunstmarkt op zaterdag 18 en zondag 19 februari in de heerlijk verwarmde lobby van het WestCord WTC Hotel te Leeuwarden. ART LEEUWARDEN – de Wintereditie, beide dagen van 12.00 tot 17.00 uur.

Art Connection directeur Ed van Dijk: “Door o.a. corona oorzaken moest het tweedaagse cultuurweekend de laatste twee jaar in uitgesteld worden. Eindelijk is het zover en kunnen we nu meer dan ooit geheel los”. 
Dat het dit keer geen gewone kunstmarkt is maar een echt Cultuurfestival voor de hele familie mag blijken uit het grote aanbod van de diverse kunstenaars op het gebied van beeldende kunst en de aanwezigheid van diverse musici die op een klein podium hun muzikale kunsten laten zien en horen. Dat het een kunstmarkt is met de meest uiteenlopende kunst blijkt wel duidelijk uit het zeer diverse aanbod van de vele bekende en minder bekende kunstenaars. Van realistisch tot abstract, van aquarel tot olieverf en van sieraden tot objecten. Voor iedereen is er kunst om te bekijken en  voor een aantrekkelijke prijs te kopen. Naast al deze vormen van kunst is er beide dagen ook veel ruimte voor muziek, zang, poëzie en cabaret.
Ook aanwezig is portretschetser Hetty Combs die in 10 minuten zowel kinderen als volwassenen fantastisch op papier kan zetten. Zo zal de in 2018 beste Friese Songwriter Sarah Sötemann enkele inspirerende liederen ten gehore brengen en kan de bezoeker bij een dichterstafeltje aanschuiven waar zij speciaal voor de bezoeker een gedicht op haar oranje typmachine maakt (www.sarahsotemann.com).
Media artiest Jason Desmond Stuurhaan speelt o.a. een parodie op het programma Koffietijd met de Friese Mireille Bekooij en een gefantaseerde Juf Tine. Kortom een uurtje genieten van vreemde bizarre gebeurtenissen. ( www.stuurhaan.com).
Optredens op zaterdag èn zondag: Sarah Sötemann tussen 13.30 en 14.30 uur en Jason Desmond Stuurhaan tussen 15.00 en 16.00 uur.

ART LEEUWARDEN is twee dagen genieten, kunstvoelen, zang, poëzie en bizarre toneelfragmenten. Twee dagen culturele gezelligheid in de warme lobby van het WestCord WTC Hotel te Leeuwarden. Deze tweedaagse cultuurexplosie is niet alleen vanwege de vele kunstuitingen de moeite waard, maar het restaurant beneden en ook het Restaurant élevé boven op de 11e verdieping, zijn de gehele tijd geopend. Vooral boven kan er naast het genot van een kopje koffie of een drankje ook heerlijk genoten worden van het panoramisch uitzicht over de stad Leeuwarden. Wilt u boven dineren dan is reserveren wel wenselijk (058-2334900).
ART LEEUWARDEN, dat in samenwerking met Art Connection tot stand kwam, is beide dagen te bezoeken van 12.00 tot 17.00 uur en is vrij toegankelijk.