18 en 19 februari ART FESTIVAL in het WestCord WTC Hotel te Leeuwarden.

WTC HotelNa het grote succes van de kunstmarkt op het Zaailand afgelopen zomer en Art Vijversburg in Tytsjerk in september jl. nu een fantastische uitgebreide kunstmarkt op:
Zaterdag 18 en Zondag 19 februari in de heerlijk verwarmde lobby van het WestCord WTC
Hotel te Leeuwarden.
Beide dagen van 12.00 tot 17.00 uur. Toegang gratis.

Dat het dit keer geen gewone kunstmarkt is maar een echt Kunstfestival voor de hele familie mag blijken uit het grote aanbod van de diverse kunstenaars op het gebied van beeldende kunst en de aanwezigheid van diverse musici die op een klein podium hun muzikale kunsten laten zien en horen. Dat het een kunstmarkt is met de meest uiteenlopende kunst blijkt wel duidelijk uit het zeer diverse aanbod van de vele bekende en minder bekende kunstenaars. Van realistisch tot abstract, van aquarel tot olieverf en van sieraden tot objecten. Voor iedereen is er kunst om te bekijken en  voor een aantrekkelijke prijs te kopen. Naast al deze vormen van kunst is er beide dagen ook veel ruimte voor muziek, zang, poëzie en cabaret.
Ook aanwezig is portretschetser Hetty Combs die in 10 minuten zowel kinderen als volwassenen fantastisch op papier kan zetten. Zo zal de in 2018 beste Friese Songwriter Sarah Sötemann enkele inspirerende liederen ten gehore brengen en kan de bezoeker bij een dichttafeltje aanschuiven waar zij speciaal voor de bezoeker een gedicht op haar oranje typmachine maakt (
www.sarahsotemann.com).
Media artiest Jason Desmond Stuurhaan speelt o.a. een parodie op het programma Koffietijd met de Friese Mireille Bekooij en een gefantaseerde Juf Tine. Kortom een uurtje genieten van vreemde bizarre gebeurtenissen. (
www.stuurhaan.com).
Optredens op zaterdag èn zondag: Sarah Sötemann tussen 13.30 en 14.30 uur en Jason Desmond Stuurhaan tussen 15.00 en 16.00 uur.

Het ART FESTIVAL is twee dagen genieten, kunstvoelen, zang, poëzie en bizarre toneelfragmenten. Twee dagen culturele gezelligheid in de warme lobby van het WestCord WTC Hotel te Leeuwarden. 
Het ART FESTIVAL, dat in samenwerking met Art Connection tot stand kwam is beide dagen te bezoeken van 12.00 tot 17.00 uur.