Sylvia Wijnjeterp tromboneART TOUR LEEUWARDEN 2018

Expositie in Eetcafé Spinoza te Leeuwarden
Eewal 50-52, 8911GT
Te bezoeken: maandag t/m zondag, 16.00 tot 22.00 uur.

In het kader van Art Tour Leeuwarden 2018 organiseren LF2018 en Art Connection een expositieroute in en rond het centrum van Leeuwarden met in totaal 17 locaties waarvoor voornamelijk Friese kunstenaars werk gemaakt hebben rond thema’s. Alle exposities vormen een deel van de expositieroute die lopend, per fiets of auto alle makkelijk bereikbaar zijn. Alle informatie (routekaart en informatie over de expositie en de kunstenaar) is zowel te vinden op www.artconnectionexpo.nl bij ART TOUR LEEUWARDEN 2018, bij het VVV en het Infocentrum 2018 en op de locatie zelf.

Deze vierde periode – 9 oktober tot 10 januari - heeft een vrij thema.

In het kader van LF2018 exposeert Sylvia Wijnjeterp in eetcafé Spinoza te Leeuwarden.

Vanaf 9 oktober exposeert de Friese kunstenaar Sylvia Wijnjeterp in het kader van LF 2018 haar muzikale podiumkunstenaars in eetcafé Spinoza te Leeuwarden.

In deze expositie zijn vele muzikale podiumkunstenaars te bewonderen. Om het contrast tussen de donkere (zwarte) achtergrond en de heldere voorgrond te versterken wordt in een aantal schilderijen gebruik gemaakt van acrylverf voor de achtergrond en olieverf voor de voorgrond. Andere schilderijen zijn volledig in olieverf en wordt het contrast gezocht in de kleuren. Wat voor Sylvia belangrijk is dat op de gezichten van de podiumkunstenaars de passie voor hun kunst te zien is.

De expositie, die in samenwerking met Art Connection en LF 2018 tot stand kwam duurt nog tot 10 januari.

Kunst- en Cultuurmarkten 2019

dinsdag 22 januari 2019
Art Connection cultjpg

Kunst- en Cultuurmarkten Leeuwarden 2019

2018 Was een fantastisch druk en gezellig jaar. We hopen dat in 2019 zoveel mogelijk voort te zetten. De kunstmarkten op het Wilhelminaplein (Zaailand) en op de Nieuwestad waren druk, gezellig en bijzonder sfeervol. Omdat de markten in Winkelcentrum...


Lees meer

Extra aanvulling culturele activiteiten in zorgcentra

zaterdag 09 februari 2019
Jong en Oudkoor 5

Steeds meer zorgcentra willen naast de exposities graag ook dat de kunstenaars zelf een lezing of een workshop geven. Ook is er steeds meer belangstelling om muziek bij de oudere te brengen.

2...


Lees meer

Kanselarijconcert talenten van de Ferwerda Academie 31 maart

dinsdag 19 maart 2019

 

CONCERT TALENTEN VAN DE FERWERDA ACADEMIE
o.l.v. Rein Albert Ferwerda

“melodie als inspiratiebron”

 

Getalenteerde leerlingen van de Ferwerda Academie uit Drachten treden zondagmiddag 31 maart op...


Lees meer