PROGRAMMA ZONDAG 28 JANUARI 2018                                                 LOGO DE KANSELARIJ

Bob Dylan Tribute    -     Piet Kok & Roelof Reineman                

Bob Dylon Tribute Roelof Reinema en Piet KokART TOUR LEEUWARDEN 2018 - het expositieproject van LF2018 en Art Connection is in januari van start gegaan met een eerste reeks exposities met als thema “Times the are a-changing”.
Onder andere naar aanleiding hiervan een speciaal concert van Piet Kok en Roelof Reineman als tribute aan deze fameuze singer/songwriter.

Bekende songs als Blowing in the wind, Knocking on Heaven's door, Times they are changing en Mr. Tambourine man passeren de revue maar ook minder bekende composities. Deze twee muzikanten spelen al samen sinds de jaren 80 van de vorige eeuw. In het begin in de Plok Blues Band en later regelmatig als duo.

Piet Kok (zang, gitaar en mondharmonica) heeft een aantal lp's en cd's gemaakt, waaronder met de groep Farmer's Union, meest Engelstalig maar ook een Nederlandstalige cd waarop hij gedichten zingt van de Irakese dichter Rodaan Al Galidi.
Roelof Reineman (gitaar, slide gitaar) is ook een gewaardeerd lid van de band The Hangouts die diverse cd's heeft gemaakt waaronder een met Friese vertalingen van songs van The Rolling Stones.
Ze hebben op diverse Bob Dylan meetings gespeeld en voor radio en tv opgetreden met zijn songs.
Boekingen en prijzen: tel: 058 2660360 of: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Voor filmpjes: zie You Tube/Piet Kok

“Times they are a-changing” is tevens het thema van de eerste periode van ART TOUR LEEUWARDEN 2018, expositieroute van kunst van meest Friese kunstenaars op 19 verschillende locaties in Leeuwarden naar aanleiding van Leeuwarden Culturele Hoofdstad. In de loop van het jaar 2018 volgen thema’s als “De Reis”, “Water” en “Art Fryslân”.
Ook De Kanselarij behoort tot één van deze 19 locaties en in de hal van De kanselarij ziet u een schitterende expositie van Fred Thoolen. Speciaal deze middag is de kunstenaar zelf om 15.00 uur aanwezig om u de verhalen bij zijn schilderijen te vertellen. Van harte aanbevolen.
Meer informatie www.artenon.frl

Het concert op zondag 28 januari vindt plaats in de oude Hofzaal van de Kanselarij.
Op tijd komen is wenselijk want de zaal is snel vol.
De Kanselarij met haar vernieuwde Grand Café is vanaf 14.30 uur geopend.

Aanvang concert 16:00 uur.
De Kanselarij, Turfmarkt 11, 8911KS Leeuwarden.
Het concert is vrij toegankelijk.

PROGRAMMA

Times they are a changing

You ain't going nowhere

I shall be released

Don't think twice it's all right

Love minus zero/ no limit

Down along the cove

Corrina,corrina

Knocking on heaven's door

PAUZE

I'll be your baby tonight

Pretty Peggy O

Mr. Tambourine man

Takes a lot to laugh and a train to cry

She belongs to me

I pity the poor immigrant

It's all over now baby blue

Blowing in the wind

 

Mighty Quinn

Wij heten u ook deze middag weer van harte welkom.
Ed en Wilma van Dijk
06-52473474   -   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   -   www.artconnectionexpo.nl

Het nieuwe Stads Weeshuis  Piets bloemenboetiek  Art Connetion logo  Multicopy Logo RGB  pol logo middel Logo Mobach  LOGO DE KANSELARIJ