Nog een dik jaar en Leeuwarden-Fryslân Culturele Hoofdstad 2018 kan uit de startblokken.
Veel organisaties zijn met de voorbereidingen bezig. Zo ook het samenwerkingsverband van CH2018, WTC-Expo en Art Connection.
Afgelopen jaar hebben we o.a., om het ‘Mienskipsgevoel’ uit te dragen, een schilderproject georganiseerd waar bijna alle burgemeesters van Fryslân aan mee deden. Een gezellige workshop o.l.v. twee bekende Friese Kunstenaars, een expositie van het gemaakte werk in de lobby van het WTC Hotel te Leeuwarden en een veiling van het werk voor een goed doel tijdens de Business Contact Dagen Noord (BCDN) o.l.v. een bekende veilingmeester.
Het was zo’n succes dat we het project willen voortzetten met een andere groep ‘bekende’ Friezen.
Het komende seizoen willen we graag een groot aantal Friese CEO’s bij elkaar brengen om het CH2018 gevoel te versterken, te schilderen, te exposeren en het werk tijdens de BCDN in maart 2017 te veilen. De workshopdatum is reeds bekend: 27 januari 2017 vanaf 14.00 uur in de lobby van het WTC-Expo te Leeuwarden.
Mocht u belangstelling hebben dan kunt u mij altijd mailen of bellen en ook ben ik graag bereid een en ander mondeling toe te lichten.

Art Connection
Ed van Dijk
E   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
T   06-52473558

Kunst- en Cultuurmarkten 2019

dinsdag 22 januari 2019
Art Connection cultjpg

Kunst- en Cultuurmarkten Leeuwarden 2019

2018 Was een fantastisch druk en gezellig jaar. We hopen dat in 2019 zoveel mogelijk voort te zetten. De kunstmarkten op het Wilhelminaplein (Zaailand) en op de Nieuwestad waren druk, gezellig en bijzonder sfeervol. Omdat de markten in Winkelcentrum...


Lees meer

Extra aanvulling culturele activiteiten in zorgcentra

zaterdag 09 februari 2019
Jong en Oudkoor 5

Steeds meer zorgcentra willen naast de exposities graag ook dat de kunstenaars zelf een lezing of een workshop geven. Ook is er steeds meer belangstelling om muziek bij de oudere te brengen.

2...


Lees meer

Kanselarijconcert talenten van de Ferwerda Academie 31 maart

dinsdag 19 maart 2019

 

CONCERT TALENTEN VAN DE FERWERDA ACADEMIE
o.l.v. Rein Albert Ferwerda

“melodie als inspiratiebron”

 

Getalenteerde leerlingen van de Ferwerda Academie uit Drachten treden zondagmiddag 31 maart op...


Lees meer