ART CONNECTION 2018

3 Februari 1986 startte Art Connection met de eerste expositie in het destijds net gerenoveerde Oranje Hotel te Leeuwarden.
Nu, 32 jaar later, zijn er 33 expositielocaties ( zie menu Expositielocaties & Programma’s), elke laatste zondag van de maand een concert ( zie menu Kanselarij concerten), diverse kunstmarkten (zie menu Kunst- en Cultuurmarkten) en begeleiden we vele kunst- en cultuur commissies met het realiseren van nieuwe initiatieven.

Omdat samen met cultuur bezig zijn een van onze drijfveren is, werken we nauw samen met anderen zoals: Kunstkade, Keunstwurk, onderwijs, gemeentes en zorgorganisaties.
Art Connection maakt ook deel uit van Leeuwarden-Fryslân 2018 waardoor vele samenwerkingsprojecten zijn ontstaan (zie menu ART TOUR LEEUWARDEN 2018).

Naast professionele kunst probeert Art Connection ook beginnende kunstenaars een podium te geven. Een verbindig leggen tussen de kunstenaar, de kunst en de omgeving van de expositie (bewoners, personeel en de wijk) is een must.

In 2018 pakt Art Connection geheel uit. Nieuws over nieuwe initiatieven en plannen kunt u vinden in het menu bij Art Nieuws.

Geniet van de cultuur om u heen.

Team Art Connection
Ed van Dijk
0652473558 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

             artlogo        LWD2018 3dot NL CMYK

 

Heeft u een bedrijf, organisatie of zorgcentrum waar al jaren die oude posters hangen ? Een vergaderzaal, recreatieruimte, gang of entreehal met lege wanden ?

Steeds meer organisaties ontdekken dat kunst een belangrijk deel is van de bedrijfsvoering. Kunst stimuleert, creëert sfeer, prikkelt en is een verrijking van het bedrijfsimago.

WTC hotelHet Leeuwarder Kunstbureau Art Connection zorgt al 30 jaar voor een sfeervolle omgeving voor personeel, bewoners en bezoekers.

Art Connection presenteert in de vorm van wisselende exposities alle vormen van kunst. De kunstenaar kan zijn werk tonen en personeel, bewoners en bezoekers kunnen hiervan genieten. Art Connection legt steeds een verbinding tussen de mens binnen het bedrijf en zijn omgeving. Door veel kwaliteits kunstenaars is een enorme variëteit mogelijk en kan Art Connection een speciaal voor uw organisatie toegepast programma maken. Projecten, workshops, lezingen en dvd-presentaties kunnen soms de exposities verrijken.

Zeker voor organisaties met veel mensen en/of bezoekers (zorgcentra, de betere horecabedrijven en bibliotheken) is een belangrijk bijkomend effect dat de regionale pers aandacht besteedt aan deze  exposities.

Naast de projecten en exposities biedt Art Connection ruimte voor geselecteerde kunstenaars om workshops en andere cursussen aan te bieden.