NA 35 JAAR VOL ENERGIE VERDER

Beste cultuurvrienden,

3 Februari 1986 organiseerde Art Connection zijn eerste expositie. De tentoonstelling in de net gerenoveerde Pip’s Gallery (Oranje Hotel Leeuwarden) werd toen geopend door commissaris van de Koningin Hans Wiegel. 
Nu in 2022, 36 jaar verder, hebben we er vele expositielocaties bijgekregen (zie Expositielocaties & Programma’s).
Naast de tentoonstellingen zijn er vele andere culturele projecten bijgekomen.
- De jaarlijkse Art Leeuwarden kunstmarkten (zie Kunst- en Cultuurmarkten).
- De maandelijkse concerten in de Kanselarij en het Westcord WTC Hotel (zie Concerten)
- Diverse cultuurprojecten vaak in samenwerking met Keunstwurk en Kunstkade. 
- Muziekprojecten voor Horeca en Zorgorganisaties (zie Cultuur- en Muziekbank).
Ook wij hebben veel last gehad van alle Corona omstandigheden waardoor vele concerten, exposities en andere culturele projecten in 2021 geen doorgang vonden.
Toch kijken we vol energie naar de toekomst en vertrouwen erop dat we de cultuur in al zijn facetten verder kunnen ontwikkelen.
Meer en recente informatie kunt u vinden op deze website of u kunt ons bellen, appen (0652473558) of mailen ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  ). 
Wilt u de maandelijkse nieuwsbrief over de concerten ontvangen mail dan even.

Samen maken we er een mooi, cultureel 2022 van.

Graag tot ziens,
Namens Team Art Connection
            artlogo       

 

Heeft u een bedrijf, organisatie of zorgcentrum waar al jaren die oude posters hangen ? Een vergaderzaal, recreatieruimte, gang of entreehal met lege wanden ?

Steeds meer organisaties ontdekken dat kunst een belangrijk deel is van de bedrijfsvoering. Kunst stimuleert, creëert sfeer, prikkelt en is een verrijking van het bedrijfsimago.

WTC hotelHet Leeuwarder Kunstbureau Art Connection zorgt al 30 jaar voor een sfeervolle omgeving voor personeel, bewoners en bezoekers.

Art Connection presenteert in de vorm van wisselende exposities alle vormen van kunst. De kunstenaar kan zijn werk tonen en personeel, bewoners en bezoekers kunnen hiervan genieten. Art Connection legt steeds een verbinding tussen de mens binnen het bedrijf en zijn omgeving. Door veel kwaliteits kunstenaars is een enorme variëteit mogelijk en kan Art Connection een speciaal voor uw organisatie toegepast programma maken. Projecten, workshops, lezingen en dvd-presentaties kunnen soms de exposities verrijken.

Zeker voor organisaties met veel mensen en/of bezoekers (zorgcentra, de betere horecabedrijven en bibliotheken) is een belangrijk bijkomend effect dat de regionale pers aandacht besteedt aan deze  exposities.

Naast de projecten en exposities biedt Art Connection ruimte voor geselecteerde kunstenaars om workshops en andere cursussen aan te bieden.

Kunst- en cultuurfestival ART VIJVERSBURG zaterdag 10 september 2022

donderdag 08 september 2022
Vijversburg POSTER juiste

Kunst- en cultuurfestival ART VIJVERSBURG
zaterdag 10 september 12.00 - 17.00 uur

Als er één locatie in Fryslân is waar beeldende kunst, natuur en cultuur en muziek kunnen samenvloeien dat is het wel in natuur- en cultuurpark Vijversburg (in de volksmond bekend als het Bos van Ypeij) in Tytsjerk....


Lees meer

Samenwerking Art Connection met Concerts & More @ De Wier

zondag 02 januari 2022
Art Connection logo cultuurprojecten

                              

Daar de laatste jaren, ondanks de coronapandemie, de activiteiten van Art Connection breder zijn geworden hebben we Bob de Boer, Concerts & More @ De Wier, benaderd...


Lees meer

Concert van Sarah Sötemann & Stephan Phillip Janssen zondag 27 november in de Kanselarij

dinsdag 15 november 2022
Sarah Stephan 2 1

Kanselarijconcert in teken van het Nederlandse lied.


Het tweede Art Connectionconcert van dit seizoen, op zondag 27 november om 15.00 uur, deze keer in de aloude sfeerrijke Kanselarij, staat...


Lees meer