OP NAAR CULTURELE HOOFDSTAD 2018

Na ons 30-jarig jubileumfeest in 2016 gaan we volop richting 2018. Door een verregaande samenwerking met o.a. CH2018, Keunstwurk en vele andere culturele organisaties komen langzaam maar zeker allerlei projecten meer en meer uit de verf : de museumconcerten die steeds meer publiek trekken, de opening,1 september 2017, van de eerste en enige CH2018 galerij Stadsgalerij 2018, onderwijs- en zorgprojecten en vele andere culturele evenementen.
Actueel nieuws vindt u steeds in het menu bij ART NIEUWS.
Samen naar CH2018.

Team Art Connection
Ed van Dijk
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06-52473558

             artlogo        LWD2018 3dot NL CMYK

 

Heeft u een bedrijf, organisatie of zorgcentrum waar al jaren die oude posters hangen ? Een vergaderzaal, recreatieruimte, gang of entreehal met lege wanden ?

Steeds meer organisaties ontdekken dat kunst een belangrijk deel is van de bedrijfsvoering. Kunst stimuleert, creëert sfeer, prikkelt en is een verrijking van het bedrijfsimago.

WTC hotelHet Leeuwarder Kunstbureau Art Connection zorgt al 30 jaar voor een sfeervolle omgeving voor personeel, bewoners en bezoekers.

Art Connection presenteert in de vorm van wisselende exposities alle vormen van kunst. De kunstenaar kan zijn werk tonen en personeel, bewoners en bezoekers kunnen hiervan genieten. Art Connection legt steeds een verbinding tussen de mens binnen het bedrijf en zijn omgeving. Door veel kwaliteits kunstenaars is een enorme variëteit mogelijk en kan Art Connection een speciaal voor uw organisatie toegepast programma maken. Projecten, workshops, lezingen en dvd-presentaties kunnen soms de exposities verrijken.

Zeker voor organisaties met veel mensen en/of bezoekers (zorgcentra, de betere horecabedrijven en bibliotheken) is een belangrijk bijkomend effect dat de regionale pers aandacht besteedt aan deze  exposities.

Naast de projecten en exposities biedt Art Connection ruimte voor geselecteerde kunstenaars om workshops en andere cursussen aan te bieden.