ART CONNECTION en het CORANAVIRUS


Beste vrienden,


Het Coronavirus is ook Art Connection niet geheel voorbijgegaan.

De Kanselarijconcerten hebben we helaas voortijdig moeten beëindigen. Jammer dat het laatste concert op 29 maart van het BlaasVaak kwintet met o.a. Peter en de Wolf niet door kan gaan. Maar … het volgende seizoen staat het alsnog in de programmering.

Ook hebben we een groot aantal exposities moeten cancelen om de eenvoudige reden dat de locatie of gesloten of niet meer voor bezoekers toegankelijk is.

De beide Kunstmarkten (4 juli en 6 september) gaan vooralsnog gewoon door en kunstenaars kunnen zich hiervoor blijven inschrijven. Mocht dit door de Corona omstandigheden toch niet doorgaan dan krijgt u op tijd bericht en het inschrijfgeld teruggestort.

Wij kunnen nog niet geheel overzien of er nog meer wijzigingen gaan komen, maar tegen deze ‘overmacht’ kunnen wij nu niet op.
Wij wensen u zeker de komende maanden veel wijsheid, geluk en vooral veel gezondheid toe. Pas goed op uzelf en uw naasten.
Hopelijk kunnen wij zo spoedig mogelijk onze culturele activiteiten weer volop voortzetten. Wij hebben er zin in.

Voor meer informatie of vragen kunt u altijd mailen, appen of bellen.


Met vriendelijke groet,
Team Art Connection
Ed van Dijk
06-52473558 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

ART CONNECTION 2020

3 Februari 1986 startte de eerste expositie van Art Connection in de Pip’s Gallery van het Oranje Hotel te Leeuwarden. Nu, 34 jaar later, organiseert Art Connection elke maand bijna 25 tentoonstellingen, concerten, kunst- en cultuurmarkten en diverse culturele evenementen. Voor de Zorg organiseren wij tijdens de exposities in diverse zorgcentra op verzoek ook workshops en gezellige middagen waar kunstenaars iets meer van hun werk en hun leven laten zien.
Ook de muzikale omlijsting van Kerstdiners en andere bijeenkomsten kan op verzoek door Art Connection verzorgd worden.
Door samenwerking met locale culturele organisaties, gemeentes en provincie kan kunst meer betekenen dan alleen schilderijen aan de wand. 
Belangstellende kunstenaars kunnen zich via de website inschrijven. 
Zorgcentra, de betere horecabedrijven en andere openbaar toegankelijke locaties kunnen zich altijd aanmelden. U kunt ook altijd bellen of mailen voor meer informatie. 

Team Art Connection

Ed van Dijk
0652473558 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

             artlogo       

 

Heeft u een bedrijf, organisatie of zorgcentrum waar al jaren die oude posters hangen ? Een vergaderzaal, recreatieruimte, gang of entreehal met lege wanden ?

Steeds meer organisaties ontdekken dat kunst een belangrijk deel is van de bedrijfsvoering. Kunst stimuleert, creëert sfeer, prikkelt en is een verrijking van het bedrijfsimago.

WTC hotelHet Leeuwarder Kunstbureau Art Connection zorgt al 30 jaar voor een sfeervolle omgeving voor personeel, bewoners en bezoekers.

Art Connection presenteert in de vorm van wisselende exposities alle vormen van kunst. De kunstenaar kan zijn werk tonen en personeel, bewoners en bezoekers kunnen hiervan genieten. Art Connection legt steeds een verbinding tussen de mens binnen het bedrijf en zijn omgeving. Door veel kwaliteits kunstenaars is een enorme variëteit mogelijk en kan Art Connection een speciaal voor uw organisatie toegepast programma maken. Projecten, workshops, lezingen en dvd-presentaties kunnen soms de exposities verrijken.

Zeker voor organisaties met veel mensen en/of bezoekers (zorgcentra, de betere horecabedrijven en bibliotheken) is een belangrijk bijkomend effect dat de regionale pers aandacht besteedt aan deze  exposities.

Naast de projecten en exposities biedt Art Connection ruimte voor geselecteerde kunstenaars om workshops en andere cursussen aan te bieden.