ART CONNECTION 35 JAAR

Beste cultuurvrienden,

3 Februari 1986 organiseerde Art Connection zijn eerste expositie in de Pip's Gallery van het Oranje Hotel te Leeuwarden. De tentoonstelling in het net gerenoveerde hotel werd geopend door Hans Wiegel. Nu, in 2021, 35 jaar verder, hebben we er vele exposities en locaties bijgekregen (zie Expositielocaties & programma's) en zijn naast de tentoonstellingen er vele culturele projecten bijgekomen zoals in 2018 de mede organisatie van expositieprojecten van Culturele hoofdstad 2018, het organiseren van kunstmarkten ( zie Kunst- en Cultuurmarkten) en maandelijkse concerten (zie Kanselarij concerten), cultuurprojecten met Keunstwurk en Kunstkade en het adviseren van bedrijven op cultuurgebied. In 2020 zijn we ook samen met de Koninklijke Horeca Nederland, afdeling Fryslân, gestart met een project om Horeca, Zorg en Muziek beter aan te sluiten op elkaar (zie Cultuur- en Muziekbank).
Na een toch ingrijpend 2020 gaan we met ons gehele team vol energie, nieuwe projecten en uitdagingen naar een fantastisch 2021. Graag tot ziens bij onze culturele activiteiten,

Team Art Connection
Ed van Dijk
06-52473558 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.        

            artlogo       

 

Heeft u een bedrijf, organisatie of zorgcentrum waar al jaren die oude posters hangen ? Een vergaderzaal, recreatieruimte, gang of entreehal met lege wanden ?

Steeds meer organisaties ontdekken dat kunst een belangrijk deel is van de bedrijfsvoering. Kunst stimuleert, creëert sfeer, prikkelt en is een verrijking van het bedrijfsimago.

WTC hotelHet Leeuwarder Kunstbureau Art Connection zorgt al 30 jaar voor een sfeervolle omgeving voor personeel, bewoners en bezoekers.

Art Connection presenteert in de vorm van wisselende exposities alle vormen van kunst. De kunstenaar kan zijn werk tonen en personeel, bewoners en bezoekers kunnen hiervan genieten. Art Connection legt steeds een verbinding tussen de mens binnen het bedrijf en zijn omgeving. Door veel kwaliteits kunstenaars is een enorme variëteit mogelijk en kan Art Connection een speciaal voor uw organisatie toegepast programma maken. Projecten, workshops, lezingen en dvd-presentaties kunnen soms de exposities verrijken.

Zeker voor organisaties met veel mensen en/of bezoekers (zorgcentra, de betere horecabedrijven en bibliotheken) is een belangrijk bijkomend effect dat de regionale pers aandacht besteedt aan deze  exposities.

Naast de projecten en exposities biedt Art Connection ruimte voor geselecteerde kunstenaars om workshops en andere cursussen aan te bieden.