ART CONNECTION 2019

3 Februari 1986 begon de eerste expositie in de Pip’s Gallery van het Oranje Hotel te Leeuwarden. Nu 33 jaar later zijn er naast de vele exposities op diverse locaties ook maandelijkse concerten, kunstmarkten en vele andere cultuurevenementen bijgekomen.
Omdat samen met kunst en cultuur bezig zijn één van onze drijfveren is, werken we veel samen met andere culturele organisaties als Kunstkade, Keunstwurk, onderwijs, gemeentes, provincie en zorgorganisaties.
Naast professionele kunstenaars geeft Art Connection ook beginnende kunstenaars een podium. Ook locaties als zorgcentra, bibliotheken en hotels kunnen zich altijd aanmelden.
Voor meer informatie, nieuwe ideeën of samenwerking staan wij altijd open.

Wij wensen u een fijn, gezond en goed cultureel 2019.

Team Art Connection

Ed van Dijk
0652473558 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

             artlogo       

 

Heeft u een bedrijf, organisatie of zorgcentrum waar al jaren die oude posters hangen ? Een vergaderzaal, recreatieruimte, gang of entreehal met lege wanden ?

Steeds meer organisaties ontdekken dat kunst een belangrijk deel is van de bedrijfsvoering. Kunst stimuleert, creëert sfeer, prikkelt en is een verrijking van het bedrijfsimago.

WTC hotelHet Leeuwarder Kunstbureau Art Connection zorgt al 30 jaar voor een sfeervolle omgeving voor personeel, bewoners en bezoekers.

Art Connection presenteert in de vorm van wisselende exposities alle vormen van kunst. De kunstenaar kan zijn werk tonen en personeel, bewoners en bezoekers kunnen hiervan genieten. Art Connection legt steeds een verbinding tussen de mens binnen het bedrijf en zijn omgeving. Door veel kwaliteits kunstenaars is een enorme variëteit mogelijk en kan Art Connection een speciaal voor uw organisatie toegepast programma maken. Projecten, workshops, lezingen en dvd-presentaties kunnen soms de exposities verrijken.

Zeker voor organisaties met veel mensen en/of bezoekers (zorgcentra, de betere horecabedrijven en bibliotheken) is een belangrijk bijkomend effect dat de regionale pers aandacht besteedt aan deze  exposities.

Naast de projecten en exposities biedt Art Connection ruimte voor geselecteerde kunstenaars om workshops en andere cursussen aan te bieden.