ART CONNECTION 2020

3 Februari 1986 startte de eerste expositie van Art Connection in de Pip’s Gallery van het Oranje Hotel te Leeuwarden. Nu, 34 jaar later, organiseert Art Connection elke maand bijna 25 tentoonstellingen, concerten, kunst- en cultuurmarkten en diverse culturele evenementen. Voor de Zorg organiseren wij tijdens de exposities in diverse zorgcentra op verzoek ook workshops en gezellige middagen waar kunstenaars iets meer van hun werk en hun leven laten zien.
Ook de muzikale omlijsting van Kerstdiners en andere bijeenkomsten kan op verzoek door Art Connection verzorgd worden.
Door samenwerking met locale culturele organisaties, gemeentes en provincie kan kunst meer betekenen dan alleen schilderijen aan de wand. 
Belangstellende kunstenaars kunnen zich via de website inschrijven. 
Zorgcentra, de betere horecabedrijven en andere openbaar toegankelijke locaties kunnen zich altijd aanmelden. U kunt ook altijd bellen of mailen voor meer informatie. 

Team Art Connection

Ed van Dijk
0652473558 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

             artlogo       

 

Heeft u een bedrijf, organisatie of zorgcentrum waar al jaren die oude posters hangen ? Een vergaderzaal, recreatieruimte, gang of entreehal met lege wanden ?

Steeds meer organisaties ontdekken dat kunst een belangrijk deel is van de bedrijfsvoering. Kunst stimuleert, creëert sfeer, prikkelt en is een verrijking van het bedrijfsimago.

WTC hotelHet Leeuwarder Kunstbureau Art Connection zorgt al 30 jaar voor een sfeervolle omgeving voor personeel, bewoners en bezoekers.

Art Connection presenteert in de vorm van wisselende exposities alle vormen van kunst. De kunstenaar kan zijn werk tonen en personeel, bewoners en bezoekers kunnen hiervan genieten. Art Connection legt steeds een verbinding tussen de mens binnen het bedrijf en zijn omgeving. Door veel kwaliteits kunstenaars is een enorme variëteit mogelijk en kan Art Connection een speciaal voor uw organisatie toegepast programma maken. Projecten, workshops, lezingen en dvd-presentaties kunnen soms de exposities verrijken.

Zeker voor organisaties met veel mensen en/of bezoekers (zorgcentra, de betere horecabedrijven en bibliotheken) is een belangrijk bijkomend effect dat de regionale pers aandacht besteedt aan deze  exposities.

Naast de projecten en exposities biedt Art Connection ruimte voor geselecteerde kunstenaars om workshops en andere cursussen aan te bieden.

INFORMATIE KUNST- en CULTUURMARKTEN 2020

vrijdag 21 februari 2020
Art Connection logo cultuurprojecten

Kunst- en Cultuurmarkten Leeuwarden 2020
‘ART LEEUWARDEN’


Art Connection organiseert naast exposities, concerten en vele andere culturele activiteiten nu ook al weer jaren Kunst- en Cultuurmarkten in Leeuwarden.
Door een steeds verdergaande samenwerking met o.a. het Fries Museum, Keunstwurk,...


Lees meer

Expositie: Dutch Silk Road Art Exhibition

zondag 14 april 2019
Gao MingLee

 

 

 

Openingstijden:
WTC Hotel Leeuwarden:  12 april tot 2 juli. 
Alle dagen tussen 8.00 en 22.00 uur
Willemskade 22 L' den  :  12 april tot 19 mei. 
Vrijdag - zaterdag - zondag tussen 12.00 en...


Lees meer

Kanselarijconcert OPUS 5 zondag 23 februari

zondag 09 februari 2020
20191124 Opus 5


 

 

 

 

Opus 5 is een ensemble dat al 20 jaar bestaat uit 5 saxofonisten die alle gangbare saxofoontypen bespelen. Opus 5 brengt vanmiddag  een gevarieerd programma van klassieke muziek vooral...


Lees meer